Pepebike a Kolofix - doprava, montáž a vyzvednutí kola

Máme radost, že Vám můžeme díky spolupráci s Kolofix představit novou službu. U nás si objednáte kolo, vyberete si dopravu pomocí vyzvednutí na jedné ze 13 poboček Kolofix a tam Vám kolo odborně smontují a následně i předají. A při této příležitosti máte tuto dopravu od nás zdarma. Ale neváhejte, platí jen do 22. 12. 2023, tak neváhejte.

Jak to celé funguje? Jednoduše si vyberete Vaše vysněné kolo, k tomu klidně helmu nebo jakýkoli doplněk. Ve výběru dopravy zvolte možnost Kolfix PickUp nebo Kolofix Box. Vyberte si příslušnou pobočku z 13ti možných po celé ČR, do poznámky vepište kterou z nich jste vybrali. Jakmile takto vyplněnou objednávku obdržíme, budeme Vás kontaktovat s podrobnými informacemi. Kola, která máme my nebo náš dodavatel skladem, umíme připravit k výdeji na pobočce Kolofixu do 3 dnů. 

Kolofix PickUp - Tato služba zahrnuje dopravu kola na vybranou pobočku Kolofix, odborné složení a seřízení kola profesionály z oboru. Cena této služby je 899kč.

Kolofix Box - Tato služba zahrnuje dopravu kola na vybranou pobočku Kolofix, odborné složení a seřízení kola profesionály z oboru. Navíc však služba zahrnuje garanční servis po prvních 100-200km a bezplatnou servisní podporu při řešení reklamace celého kola nebo určitého dílu. Nemusíte tedy nic balit a posílat nám zpět, vše vyřeší kolegové v Kolofixu. Cena této služby je 1399kč.

KolofixPepebike_02-2