Limitovaná edice brzd Hope Tech 4 V4

Příští rok tomu bude přesně 30 let, kdy firma Hope představila na Eurobiku svůj první koncept hydraulických brzd. Twin-disc concept, jak už samotný název napovídá, využíval 2 kotouče na předním kole. Produkčně však brzdy vypadaly tak jak je známe dnes – 1 kotouč vpředu, 1 kotouč vzadu.

Další milník přišel o 2 roky později. Rob Warner, vyhrál v Kaprunu závod světového poháru s brzdami Hope. Rob však nepatřil mezi sponzorované jezdce, stejně jako řada jiných závodníků, kteří i přes svoje sponzorské závazky hojně využívali brzdy Hope.

Hope Tech 4 V4 LIMITED EDITIONV průběhu dalších let brzdy Hope sbíraly úspěchy po světových pohárech a procházely mnoha inovacemi. V roce 2002 spatřily světlo světa brzdy s označením Mono6Ti, které jako první přenesly motocyklovou technologii 6pístkového třmenu do cyklistiky. Tyto, i všechny ostatní třmeny z továrny Hope, přešly na technologii Mono. Ta označuje třmen z jednoho kusu, což přinášelo nenapodobitelnou tuhost a pocit na brzdové páce. Tato technologie byla tak nadčasová, že se používá do dnes.

Hope Tech 4 V4 LIMITED EDITION

Po většinu své historie byla značka Hope spojená se zelenou barvou. Tuto barvu eloxu dílů Hope používali výhradně sponzorovaní jezdci. Až do dnešního dne, kdy vám jako první obchod ve střední Evropě nabízíme brzdy v zeleném hávu. Jejich počet je omezený, proto dlouho neváhejte s jejich pořízením.

› Chci Hope Tech 4 V4 LIMITED EDITION

Limitovaná edice brzd Hope Tech 4 V4 - galerie