Nová funkce: vytvořte si nákupní seznam

Máme pro vás skvělou novinku. Na našem e-shopu Pepebike.cz jsme spustili novou funkci, která vám usnadní plánování a sdílení nákupů. Od nynějška si můžete vytvořit svůj vlastní nákupní seznam, do kterého si přidáte své oblíbené produkty a následně tento seznam snadno sdílet se svými přáteli a rodinou.

Jak to funguje?

Nákupní seznam - oblíbené

  1. Registrace: abyste mohli tuto novou funkci využívat, je potřeba se registrovat na našem e-shopu. Registrace je rychlá a jednoduchá.
  2. Vytvoření nákupního seznamu: po přihlášení můžete začít vytvářet svůj nákupní seznam. Stačí přidat produkty, které vás zaujaly a uložit je do seznamu pomocí tlačítka "Přidat k oblíbeným".
  3. Sdílení seznamu: svůj nákupní seznam můžete sdílet prostřednictvím odkazu se svými známými. Tímto způsobem jim můžete ukázat, co plánujete nakoupit, nebo jim dát inspiraci na dárek.

Výhody registrace

Registrací u nás získáte nejen možnost vytvářet a sdílet nákupní seznamy, ale také celou řadu dalších výhod:

  • Věrnostní slevy: registrovaní uživatelé mají možnost získat a využívat věrnostní slevy na každý nákup. Čím více nakupujete, tím více ušetříte. Více o věrnostních slevách.
  • Rychlejší nákup: vaše údaje budou při každém nákupu předvyplněny, což šetří čas.
  • Přístup k exkluzivním nabídkám: registrovaní zákazníci dostávají přednostní informace o našich speciálních akcích a slevách.

Jak se registrovat?

Registrace je snadná a trvá jen pár minut. Stačí kliknout na odkaz "Registrovat se" v pravém horním rohu našeho webu, vyplnit základní informace a potvrdit svůj e-mail.

Nezmeškejte tuto skvělou příležitost a zaregistrujte se ještě dnes. Věříme, že nová funkce vám přinese ještě lepší nákupní zážitek na Pepebike.cz. A pokud máte jakékoliv dotazy nebo potřebujete pomoc s registrací, neváhejte nás kontaktovat, rádi vám pomůžeme.