Redbull Rampage a sleva 10 %

Redbull Rampage je tady a my jsme připraveni. Můžeš být i ty. Vyber si z triček, polepů na kolo a blatníků v designu Redbull Rampage od značek Troy Lee Designs a AMS. A když použiješ slevový kód, ušetříš 10 %.

Co je to Redbull Rampage

redbull rampage 2023Red Bull Rampage je jednou z nejprestižnějších a nejextrémnějších soutěží ve světě horského cyklistiky. Jedná se o závod, který se koná v poušti v blízkosti města Virgin ve státě Utah v USA. Tato událost je známá tím, že představuje vrcholnou kombinaci sjezdového cyklistiky a freeridu, což je extrémní formou horského cyklistiky, kde jezdec provádí nesmírně riskantní skoky, triky a sjezdy na velmi strmých a náročných terénech.

Red Bull Rampage je unikátní tím, že se nejedná o klasický sjezdový závod s předem vymezenou trasou. Místo toho se jedná o "freeride" soutěž, kde jezdecká trasa je navrhována samotnými jezdci a jejich týmy. Ti mají za úkol vytvořit neuvěřitelně náročnou trať, která obsahuje obrovské skoky, dropy, technické pasáže a další extrémní prvky. Jezdci jsou hodnoceni na základě svých jízdních dovedností, stylu, odvahy a obtížnosti trasy.

Tato událost přitahuje nejlepší jezdce horského cyklistiky z celého světa a je sledována miliony fanoušků online i přímo na místě. Red Bull Rampage je známý svým adrenalinovým zážitkem a vysokým rizikem, které jezdcům čelí při jízdě po těchto náročných tratích.

Vybav se ve stylu Redbull Rampage

Do našeho sortimentu jsme přidali úžasná trička, polepy na kolo a blatníky od značek Troy Lee Designs a AMS v designu Redbull Rampage. Použij tento slevový kód a ušetříš 10 %.

Kód slevového kupónu: RAMPAGE10
Sleva: 10 %
Platnost: do 22. října 2023

Slevový kód platí při nákupu všech produktů značek Troy Lee Designs a AMS. 

Nakoupit Redbull Rampage