Testovací víkend Pepebike v Zamilci

 testování kol

Na víkend 11. a 12. května jsme si pro vás připravili testovací akci nabitou více než 70ti kusy kol a elektrokol značek Pivot, Ridley, Pells,  Norco, Rock Machine, Apache nebo Sunn. Konkrétní seznam jednotlivých modelů a velikostí naleznete níže.

Akce proběhne na adrese Myslínova 75 (mapa zde). K testování můžete využít cyklostezku, na které nově otevřený Klub na Dráze 2 leží nebo nedaleko přilehlý trailpark Zamilec. Občerstvení bude zajištěno, žízní ani hladem nikoho nenecháme. Pro testery bude připravený barel s iontovým nápojem a tyčinkami Chimpanzee zdarma. Pro milovníky dobré kávy máme taky dobré zprávy - Kafe Fabrik bude na místě se svým stánkem kávové radosti.

Na testování je potřeba mít s sebou:

  • cyklistickou přilbu
  • 2 doklady totožnosti (nejlépe občanský a řidičský průkaz)
  • pedály (budeme mít i na půjčení, ale lepší si přinést svoje)

Testování kol Pivot bude probíhat pouze v neděli. K dispozici budou téměř všechny modely kol a elektrokol Pivot. Kola Pivot je NUTNÉ si rezervovat přes jejich rezervační systém. Odkaz naleznete níže v seznamech kol.

Krom možnosti otestovat vysněné kolo bude na místě i bajková škola Flowride. Ti si pro Vás připravili bike-trialovou exhibici nebo možnost s nimi probrat účast na některém z jejich kurzů.

V případě jakýchkoli dotazů nás kontaktujte na emailu: obchod@pepebike.cz.

Budeme se těšit na vaši účast.

Seznam kol k vyzkoušení:

Pivot

  • Odkaz na rezervaci kol Pivot:

Pivot Cycles EU GmbH (bikerentalmanager.com)

  • Odkaz na rezervaci elektrokol Pivot:

Pivot Cycles EU GmbH (bikerentalmanager.com)

Ridley

Norco

Rock Machine

Pells

Apache

Sunn