Prémiové značky Hope, Deity, Chromag a Race Face

Jak už jste si asi všimli, na naší prodejně a eshopu najdete spoustu prémiových značek, které jsou v komunitě vyznavačů enduro a downhill označovány za kultovní, ať už je to značka anglická, kanadská či americká. Proto jsme pro vás vybrali čtyři výrobce, jelikož je považujeme za nejlepší, co trh může nabídnout a na celý sortiment jsme pro vás připravili slevu 10 %. Sleva 10 % už je nyní započtena do ceny produktu. Ale neváhejte, sleva platí jen do úterý 1. listopadu 2022.sleva na cyklo komponenty

Prémiové cyklo značky

  • DEITY - americká značka, která klade velký důraz na vývoj a testování nových produktů a jejich komponenty jste mohli vidět na kokpitech předních jezdců např. minulý víkend na Red Bull Rampage. Vyberte si ze široké škály barev a druhů gripů, řidítek, představců, pedálů či dalších komponentů na vaše kolo.
  • Chromag - kanadská značka, jež patří za oceánem za velmi oblíbené, především díky dobré výdrži, kvalitnímu zpracování a neotřelému designu. Díky medvědovi ve znaku je její design nezaměnitelný.
  • Hope - Barnoldswick, to není město z knih o Sherlocku Holmesovi, ale městečko, kde světlo světa spatřují jedny z nejlegendárnějších dílů na světě. Nezaměnitelný CNC design, vysoce nadstandartní kvalita zpracování všech dílů, atd. jsou synonyma, co nás napadnou, když se skloňuje značka Hope a cyklistika.
  • Race Face - zde se řídí jen jedním pravidlem a to: „Jezdci mají přednost.“ Když nově vyrobený díl přežije to nejtěžší zacházení nejlepších světových jezdců, přežije už jakékoliv zacházení kohokoliv z nás - obyčejných smrtelníků. Stačí jen namontovat a vyrazit.

Nakoupit: