Stavby kol, aneb splňte si svůj sen u nás v Pepebiku

Tradiční prodej kol a jejich servis jsou základními kameny každé cyklo prodejny, jak jsme na to ve většině případů zvyklí. Pepebike se však svou profilací vždy odlišoval od šedi tradičních obchodů. Krom toho, že je u nás v kamenné prodejně možné zakoupit spoustu věcí, které jinde v Brně a okolí neseženete, můžete si s námi splnit svůj dětský sen. Ano, mluvíme o tom dětském snu, který většina z nás měla a dost pravděpodobně stále má – postavit si svůj dream bike.

Nukeproof Mega 290C

Stavba kola na zakázku

Už dlouhou dobu je jméno Pepebike spojováno s individuální stavbou kol na míru zákazníkovi. Abychom mohli nabízet komplexní službu tohoto typu, rozšířili jsme seznam našich dovedností na maximum. Zakládáme si na osobním přístupu, proto se snažíme co nejlépe analyzovat zákazníkovi potřeby a přání. Díky našim dlouholetým zkušenostem v oboru, znalostí většiny technologických vymožeností, co dnes svět cyklistiky nabízí a v neposlední řadě praxi samotné, dokážeme uspokojit i ty nejdivočejší přání. Výběr ze značek kol jako je Ibis, Pivot nebo Nukeproof sám o sobě slibuje skvostný výsledek.

Ibis Ripmo V2

Jak probíhá stavba kola podle na zakázku

Celý proces začíná již zmíněnou analýzou zákazníka a jeho potřeb / přání. Vybereme ten správný typ kola, správnou velikost rámu. Následuje výběr komponent (vybírat můžete z opravdu široké škály značek – Hope, Deity, Chromag, Race Face, Tune, Galfer, Sram, Shimano, Fox, atd.) dle profilace zákazníka a jeho možností. Zde klademe důraz na klíčové parametry, kterými je stavba samotná specifická – nízká váha, design, odolnost, bezúdržbovost, spolehlivost nebo v neposlední řadě cena. Jakmile máme kolo složeno, přichází na řadu další nezbytný krok – individualizace nastavení kola. Pomůžeme vám s prvotním nastavením odpružení, posedu nebo kokpitu samotného. Pokud to bude vaším přáním, umíme kolo profesionálně polepit ochrannou fólií, která chrání lak nejen před mechanickým poškozením, ale i před vyblednutím. Fólie bude vyřezána na míru Vašemu kolu, díky tomu bude prakticky neviditelná a nebude působit jako rušivý element.

Ibis Hakka

Dostáváme se k finálním části celého procesu – euforické setkání při předávání snového kola. Při tomto setkání vám vysvětlíme vše, co Vás bude zajímat, případně pomůžeme vybrat nedostatky ve vaší výzbroji.

Proč stavbu kola na zakázku u nás

Ke každé individuální stavbě v našem obchodu dostává zákazník 3 bezplatné servisy – 1 garanční po zajetí a 2 sezónní, které lze čerpat do roku, respektive dvou, od koupě samotné. Jakýkoli další servis bude brán jako prioritní, takže v plné sezóně umíme zázraky prakticky na počkání. J Krom toho, že umíme opravit prakticky cokoli, v nejbližší době rozšíříme naše služby i o servis odpružení a sedlovek. Tím dokončujeme komplexnost služby, kterou zákazníkovi nabízíme – vyřídí tedy vše na jednom místě, rychle, spolehlivě a za bezkonkurenční cenu.

Chcete kolo na zakázku? Kontaktujte nás

Pokud Vás zajímá víc o individuálních stavbách nebo snad už máte nějakou představu o vašem dream biku, neváhejte nás kontaktovat. Budeme rádi, když se přidáte k řadě našich spokojených zákazníků.

Jak nás kontaktovat

Nukeproof Giga 297

V galerii si můžete prohlédnout celou škálu kol, které již mají své spokojené majitele: